عیسی مسیح پیامد صلح و آرامش است
افسسیان 17/2
به این سبب بودکه مسیح آمد و مژده صلح را به شما که دور بودید و آنانیکه نزدیک بودند اعلام کرد
در ادبیات قدیم پارسی صُلح هممعنای لغت آشتی و به معنای مقابل حرب و جنگ آمده است
مفهوم صلح گسترش یافته و با تفکرهای شرق آسیایی و بعدها تفکرات مسیحی که صلح درونی را معرفی کردهاند آمیخته شدهاست در این مفهوم صلح شرایطی آرام، بیدغدغه و خالی از تشویش، کشمکش و ستیز است. صلح یک آرمان جهانی تلقی میشود.
صلح به معنای پایان دادن به مناقشه و قطع جنگ میباشد
راه دیگر رسیدن به صلح با کمک فعالان صلح است. آرمان جهانی صلحدوستان حفظ صلح در سطح جهان است
تاریخ بشر چرخهی بدون توقف جنگو صلحاست. همواره با صدای مهیب شیپوری، جنگی آغاز شده و با به اهتزاز درآمدن تکهپارچهای سفید، صلحی به ارمغان آمده است. و در میان این جنگها و صلحها انسانهای بسیاری قتلعام شده و حیوانات، درختان، گیاهان، زمین، آب و موجودات بسیاری از بین رفتهاند. و از آنجا که «جنگ» و «اخلاق» - مانند آب و روغن که با یکدیگر مخلوط نمیشوند - هیچگاه با یکدیگر کنار نمیآیند، حاصل این جنگها چیزی نبوده است جز افزایش دزدی، سو استفاده از زنان و کودکان، آدم ربایی، گرسنگی،قحطی، بیماری، تنهایی و دردهای انسانی . . . آنچه گفته شد بر همهی ما روشن بوده و نیاز به توضیح بیشتری ندارد.
صلح بزرگی گه آرزوی دل و جان (نیک اندیشان) جهان در قرون و اعصار بوده درباره اش در نسلهای پی در پی سخن گفته اند و در کارگاه خیال نمودارش ساخته اند
سازمان ملل متحد روز ۲۱ سپتامبر مصادف با ۳۰ شهریور را روز جهانی صلح اعلام کردهاست. این تاریخ در پنجاهوهفتمین جلسه مجمع عمومی انتخاب شد. در گذشته و بر اساس قطعنامه ۳۶/۶۷ به تاریخ ۳۰ نوامبر ۱۹۸۱ سومین سهشنبه سپتامبر، روز بازگشایی جلسات عادی مجمع عمومی به عنوان روز جهانی صلح انتخاب شده بود.
مولانا//
جنگ باشد کار دیو و صلح کردار ملک
صلح را باید گزیدن تا بیابد جان صفا
روح های پاک را از صلح آمیزد به هم
قطره ها چون جمع شودجویی شود ای فتا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر