Translate

۱۳۹۴ شهریور ۴, چهارشنبه

خانم هدایت این روزها در انتظار آزادی از زندان بود

با ابلاغ حکم دو سال زندان دیگر به بهاره هدایت، این فعال دانشجویی هم‌چنان در زندان خواهد ماند. خانم هدایت از سال ۱۳۸۸ به خاطر فعالیت‌های دانشجویی در زندان به‌سر می‌برد و این روزها در انتظار آزادی بود.



بهاره هدایت، فعال دانشجویی زندانی در نامه‌ای به همسرش، از ابلاغ دو سال زندان دیگر به وی خبر داده است. این حکم به بازداشت خانم هدایت در سال ۱۳۸۵ و محکومیت وی به دو سال زندان تعلیقی مربوط است. او در این سال در تجمعی به مناسبت ۸ مارس، روز جهانی زن، در میدان هفت تیر تهران بازداشت و به دو سال حبس تعلیقی محکوم شده بود.
بهاره هدایت در نامه‌ای که به همسرش امین احمدیان نوشته، خبرداده که به دایره اجرای احکام زندان اوین احضار شده و اجرای حکم دو سال حبس تعلیقی مربوط به سال ۸۵ به او ابلاغ شده است.
خانم هدایت این روزها در انتظار آزادی از زندان بود زیرا با اعمال ماده ۱۳۴ قانون جدید مجازات اسلامی، دست‌کم دو سال از حکم ۷ سال و نیم زندان او کاسته می‌شد.
در ماده ۱۳۴ قانون جدید مجازات اسلامی مقرر شده است که در صورت تعدد جرائم، تنها مجازات اشد اجرا می‌شود و بقیه مجازات‌ها اجرا نمی‌شوند. در قانون قبلی، اگر فردی با چند اتهام و محکومیت روبرو بود، می‌بایست حکم زندان ناشی از همه مجازات‌ها را تحمل می‌کرد.
بهاره به همسرش نوشته است: «بعد ازظهر بود. خواب بودم. خواب؛ انگار بدنت رو بذاری یه گوشه و بگی: "همین جا باش الان برمیگردم" و خودت بری تو کوچه‌های خیال پرسه بزنی؛ تو خیال سادهٔ زندگی… "بهار پاشو، باید بری اجرای احکام" تا بدنم لباس بپوشه و خودشو برسونه پایین پله‌ها، منم نفس زنون بهش می‌رسم و دوتایی می‌ریم دفتر… تو اجرای احکام زندان یه نامهٔ دستنویس بهمون نشون می‌دن که می‌گه حکم آزادی اومده؛ چهار روز پیش. و همین امروز حکم اجرای دو سال تعلیقی به زندان ابلاغ شده… من نشسته‌ام و برگه رو نگاه می‌کنم. بدنم وایستاده با مرد پشت میز حرف می‌زنه: حکم آزادی من شنبه اومده و اجرا نکردن؟! پس این ۴ روز من رو با چه حکمی نگه داشته‌اند؟»
وبسایت "کلمه" نوشته است، درخواست اجرای حکم تعلیقی بهاره هدایت توسط شخص دادستان، جعفری دولت‌آبادی، به قاضی مقیسه داده شده است. دستوری که پس از آنکه دادستانی ناچار شد ماده ۱۳۴ را اجرا کند صادر شد تا از آزادی بهاره هدایت با ظاهری قانونی ممانعت شود.
امین احمدیان، همسر بهاره هفته‌ی پیش به "کلمه" گفته بود کارشکنی‌هایی در روند اعمال ماده ۱۳۴ در پرونده همسرش صورت گرفته و حکم دو سال تعلیق بهاره را که متعلق به سال ۸۵ است، به جریان انداخته‌اند تا از آزادی او ممانعت به عمل آورند.
بهاره هدایت آخرین بار در دی‌ماه ۱۳۸۸ و در جریان اعتراض‌های رای‌دهندگان ایرانی به نتایج اعلام‌شده انتخابات ریاست جمهوری بازداشت و بعد از چند ماه انفرادی و تنها ۶ جلسه بازجویی، به ۷ سال و نیم محکوم شد. او هنگام بازداشت عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت بود.

بهاره هدایت، فعال دانشجویی و زنان که از سال ۱۳۸۸ در زندان به سر می‌برد، بر اساس قانون جدید مجازات اسلامی باید آزاد شود. او بیشترین محکومیتش را که پنج سال بوده گذرانده اما مسئولان قضایی از آزادی او خودداری می‌کنند.

به امید آزادی تمام زندانیان فعال حقوق بشر ؛مسیحی؛ عقیدتی ؛ سیاسی


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر